Wie ben ik?

06 51 25 05 69
info@vandamadvies.nl

Wie ben ik?

Ik ben Bert van Dam en woon in Alkmaar. Mijn werkgebied is Noord-Holland waarbij ik in alle (middel)-grote plaatsen kantoorruimte heb om mensen te ontvangen. Na mijn opleiding in de commercie ben ik werkzaam geweest in diverse leidinggevende functies binnen de detailhandel. Mijn interesse in de ontwikkeling van mensen heeft uiteindelijk geleid tot een keuze voor een geheel andere loopbaan. In 1991 heb ik de overstap gemaakt naar de arbeidsbemiddeling. Ik heb inmiddels zeer ruime ervaring in het bemiddelen van mensen naar passend werk. Voor meer informatie over mijn achtergrond verwijs ik u graag naar mijn linkedin profiel.

G&G Alkmaar (8 van 15)

Belangrijker dan mijn werkervaring en opleidingen is de wijze waarop ik mijn werk verricht. Ik ga hierbij uit van het volgende:

“Ieder mens is uniek en heeft eigen specifieke drijfveren. Die drijfveren hebben geleid tot de persoon die je nu bent; de successen die daarbij horen en ook de belemmeringen die je daarbij ervaart”.

Dit principe neem ik mee in mijn werk. Mijn aanpak is persoonlijk en altijd op maat. Tevens hanteer ik een simpel gegeven – ik zeg wat ik doe en doe wat ik zeg- . Mijn adviezen en begeleiding zijn helder en resultaatgericht.

Op deze wijze werk ik met veel plezier. Dit heeft uiteindelijk geresulteerd in de keuze voor het zelfstandig ondernemerschap.

Als dit u aanspreekt ga ik graag samen met u aan de slag!