Referenties

06 51 25 05 69
info@vandamadvies.nl

Werkgevers


Bert is voor ons een perfecte schakel geweest tussen werkgever en instanties. Tevens is hij als mens van zeer toegevoegde waarde geweest voor onze werknemer. Het “drama” van de poortwachter is bij ons uitgebleven door Bert.

Fa. J. Koper & Zn


Bert van Dam is een adviseur zonder poespas, duidelijk, communicatief en deskundig. Hij heeft ons tijdens een traject met een langdurige zieke medewerker begeleid met zijn kennis  en inzicht gegeven hoe te handelen en heeft daarbij ook de medewerker op een menselijke manier ondersteuning gegeven.

Hans Schipaanboord

TC Combi Groen Wormerveer


Wat wij vinden van VanDamAdvies:

“Persoonlijk contact, waardoor je korte lijnen hebt tussen de partijen. Het advies en omgang met beide partijen is doortastend en adequaat.”

Monique Meijners, Personeelsadviseur
Patina Dakbedekkingen Beverwijk 


Door de persoonlijke aanpak van Bert van Dam worden de gewenste resultaten behaald; juist daar waar andere bureaus blijven steken in standaard procedures en standaard oplossingen.

Jaap Schuurman
Directeur Stad Alkmaar


De Amsterdamse Golfclub heeft al vele jaren goede contacten met de laatste werkgever van Bert. Als re-integratie adviseur heeft Bert ons geadviseerd bij een complexe situatie met een van onze medewerkers. Vooral zijn deskundigheid en menselijk inzicht hebben er toe bijgedragen dat er voor opdrachtgever en medewerker een goede oplossing is gevonden. Tussen de velen die bij dit proces betrokken waren was hij de enige die met grote vasthoudendheid de bureaucratie wist te overtuigen van de noodzaak tot steun.

Karel Leeflang
Amsterdamse Golfclub


Ik heb een aantal keren met je gewerkt en dat heeft heel goed gewerkt. Vaak zitten werkzoekenden in een isolement en komen met hun beperkte netwerk niet verder. Jij kan op meerdere niveau’s mensen plaatsen en dat heb je met onze grote tevredenheid gedaan.

Gertjan Klumpenhouwer
Directeur Florex BV


Ik heb diverse keren samengewerkt met Bert en heb zijn aanpak en adviezen als professioneel ervaren waarbij ook onze werknemers op een plezierige, zakelijke manier aan hun ontwikkeling hebben kunnen werken. Zijn aanpak is nuchter, direct en resultaatgericht met oog voor de mens achter de werknemer.

Johan Bruinsma
Fa. Niek Konijn


Het contact met Bert is prettig: professioneel en informeel. Hij is zowel sterk in het begeleiden van de medewerkers als in het meedenken met het verloop van de (verzuim)processen.
Fijn dat hij in de markt is!

Margriet Zwier
Openbaar Onderwijs Noord


De samenwerking met Bert heb ik als zeer prettig ervaren. Bert is een adviseur met veel kennis van wet- en regelgeving en in staat deze kennis op een proactieve manier toe te passen. Zijn punctualiteit en doortastendheid hebben zowel mij als onze werknemer geholpen. Bert zet (zonder dat we het vragen) de stap extra, wat ervoor zorgt dat er optimaal rendement uit het traject gehaald wordt.

Annika Groeneveld
Personeelsadviseur


Bert van Dam: Oprecht, Duidelijk, Integer!

Patricia Koning
Hoofd Personeelszaken Gebr. van ’t Hek BV


 Werknemers

Ik ben via het UWV terecht gekomen bij Bert en hoewel ik al wel heel zeker wist wat ik qua werk wil gaan doen, heeft hij mij ontzettend goed op weg geholpen met zijn positiviteit en goede feed back. Zo ben ik met veel meer zelfvertrouwen mijn sollicitaties ingegaan en kon ik in mijn gesprekken gewoon mijzelf zijn.

Leoni Haker


Binnen 1 minuut was het voor mij beklonken.
Heldere, eerlijke antwoorden en de uitstraling van een positief mens.
Inhoudelijk goed op de hoogte van alle ins en outs van een zogenaamde reïntegratie 2e spoor. Dit was mijn eerste indruk van Bert. En gelukkig, Bert had ruimte in de agenda voor mij om snel aan de slag te kunnen. Want ik had haast om aan het werk te gaan.
Dus stond Bert, geheel terecht, op de rem als het nodig was. En ik was onzeker over wat ik nog kon buiten mijn vertrouwde werkplek waar ik niet kon blijven. Dus stond Bert, 200%, achter mij als ik het zelf even niet meer wist. En ik zocht een stage om meer arbeidsritme op te bouwen. Dus stond Bert, met zijn doe mentaliteit, ook binnen zijn netwerk telefoontjes te plegen. Zo kan ik nog wel even doorgaan, maar het eindresultaat spreekt voor onze samenwerking: Na ruim een maand een goede werkervaringsplek en binnen een half jaar een nieuwe, goed passende baan.
Mijn nieuwe toekomst is goed begonnen. Dank je wel Bert.

Madeleine


Het persoonlijk bespreken van de beroepen-/profieltest was zeer verhelderend, helemaal toegespitst op wie ik ben. Het geeft mij inzicht in hoe ik in mijn huidige werk sta. En het blijkt toch mogelijk om binnen mijn vakgebied een nieuwe weg in te slaan.  Ik ga er mee aan de slag! 
(Project; Loopbaancheck)

Mariska


Als twijfelende werknemer bij bert terecht gekomen. Hier heeft bert mij in 3 sessies gecoacht door goed te kijken wat mijn competenties zijn. Dit voelde voor mij als zeer ondersteunend, door de juiste vragen te stellen kwam ik erachter welke volgende stap ik in mijn loopbaan nu moest gaan nemen. Bedankt.

Sylvia Hooiveld


Ik heb Bert zijn hulp als zeer prettig ervaren. Door zijn persoonlijke en informele aanpak voelde ik me snel op mijn gemak. Praktisch gezien heb ik veel geleerd rondom het hele sollicitatie proces. De stap naar een nieuwe baan is voor mij nu weer te overbruggen. Daarnaast zorgde zijn aanpak voor de nodige zelfreflectie!

Ralph


Bert heeft mij goed geholpen het WvP 2e spoor te doorlopen. Veel uitleg, direct en duidelijk. Kortom; een fijne samenwerking tijdens dit traject.

Frans


Betrokken, betrouwbare en goede persoonlijke begeleiding tijdens reïntegratietraject.

Agnes


Bert van Dam heeft mij de afgelopen periode voortreffelijk begeleid. Hij maakt goede inschattingen, zorgvuldige analyses en zorgt voor persoonlijk toegesneden coaching. Bert is een uitstekende sparringpartner, houdt van een uitdaging en gaat lastige vragen niet uit de weg.

Richard de Rooij


Het traject met Bert van Dam helpt je niet alleen direct met verschillende tests en opdrachten, het geeft je ook een nieuwe manier van denken. Het geeft je inzicht in de keuzes die je zelf in het verleden heb gemaakt en waarom deze keuzes uitgepakt zijn op de huidige manier. Dank daarvoor.

Martijn


Ik heb Bert van Dam leren kennen als een heel integer persoon. Tijdens de persoonlijke gesprekken bij mij thuis heeft hij mij altijd gerust gesteld . Bert heeft mij ook persoonlijk begeleid bij de WiA Keuring bij het UWV en gezien zijn ervaring kan ik dat iedereen aanraden die in zo ’n situatie belandt. Ik wil Bert nogmaals bedanken voor de ondersteuning in deze moeilijke periode in mijn leven.

Detta


Bert heeft mij  supergoed door mijn spoor 2 traject heen geholpen met duidelijke adviezen, ideeën,  humor.. en een luisterend oor. Hierdoor had ik overzicht en was het voor mij een fijn traject om te doen ondanks de omstandigheden… dank je wel hiervoor.

Judith Bergen


Bert heeft mij een jaar begeleid in mijn re-integratietraject. Ik heb de samenwerking als zeer prettig ervaren. Hij heeft veel kennis van de wet- en regelgeving en is duidelijk in de vertaling ervan naar de praktijk. Hij is zeer goed bereikbaar op elk tijdstip en reageert snel op vragen. Kortom; ik heb veel ondersteuning ervaren en wil hem graag aanbevelen.

Bert Winter


Bert is zeer betrokken en reageert vrijwel direct op mijn vragen. De geboden hulp in dit traject is duidelijk en passend.  Niet alleen heeft Bert mij geholpen met een nieuwe baan vinden,  hij heeft ook de aanzet gegeven om mijn dromen achterna te gaan. Ontzettend bedankt!! 

Amanda van Hinsberg – Lees


Bert reageert accuraat op mijn vragen en behoeften rondom solliciteren en netwerken. Dit heeft mij ondersteuning gegeven en mede verder geholpen om werk te vinden.

Sylvia


Bert is voor mij een open, eerlijk, rustig en recht door zee persoon geweest. De persoonlijke gesprekken, het advies en de ondersteuning naar instanties (UWV, Arbodienst, verzekeraars, etc.) hebben mij zeer goed gedaan. Hij is degene die mijn toekomst een “boost” heeft kunnen geven. Het resultaat is dat ik binnenkort ga starten in een nieuwe baan !

Danny


Het afgelopen half jaar ben ik intensief ondersteund door Bert van Dam tijdens het re-integratietraject, waarbij ik op zoek ben gegaan naar een nieuwe baan bij een andere werkgever. Waar ik heel veel aan heb gehad is zijn creatieve advies over het solliciteren, het gebruik van mijn en zijn netwerken en de scholing die Bert voor mij heeft geregeld. Er is door het scholingsbedrijf een baangarantie afgegeven, dus na mijn examen (en de afsluiting van het “Poortwachtertraject”) start ik in een nieuwe baan. Top!

Nico


Bert heeft me ongeveer een jaar geholpen binnen mijn re-integratie traject. Ik heb de samenwerking als zeer prettig ervaren. Vooral het sparren met elkaar en de persoonlijke aanpak vond ik erg prettig. Bert gaf me tips en ondersteuning op het gebied van solliciteren wat me een drive gaf om nieuwe dingen aan te pakken. Bedankt voor de samenwerking!

Suzanne


In een complexe situatie waar sprake was van re-integratie a.g.v. ziekte, reorganisatie bij mijn werkgever en diverse juridische aandachtspunten hierin, heeft Bert mij ondersteund op een persoonlijke wijze. Snel en flexibel inspelend op nieuwe situaties, goede bereikbaarheid en goede ondersteuning m.b.t. alle sollicitatie activiteiten heb ik als zeer prettig ervaren. Ik ben zeer tevreden met het uiteindelijke resultaat; een fantastische baan!

Frank Schenk