Re-integratie

06 51 25 05 69
info@vandamadvies.nl

wegwijzerRe-integratie bij ziekte
Wet verbetering Poortwachter

Langdurig zieke werknemers kunnen soms niet volledig re-integreren in een passende functie binnen uw bedrijf. De arbodienst of een arbeidsdeskundige adviseert u vervolgens een “Wet verbetering Poortwachter 2e spoortraject”.

De wetgeving verplicht u inspanningen te leveren om uw werknemer te re-integreren naar een nieuwe baan buiten uw bedrijf. Een re-integratiebureau neemt u dit werk uit handen.

Waarom VanDamAdvies?

Mijn aanpak kenmerkt zich door een persoonlijke, daadkrachtige, individuele benadering van u en uw werknemer. U kunt rekenen op een zakelijke aanpak als het gaat om de verplichtingen vanuit de Wet Verbetering Poortwachter. Mijn werkwijze en verslaglegging is “Poortwachterproof” en erop gericht loondoorbetalingsverplichtingen – opgelegd door het UWV –  te voorkomen.

Uw werknemer kan rekenen op dezelfde “maatwerk” aanpak; persoonlijk, informeel, ondersteunend en gericht op het vinden van een nieuwe passende baan.

Tarief en opbouw re-integratie

De prijs voor het WvP 2e spoortraject is altijd maatwerk. Het basistarief voor een traject met een duur van maximaal 9 maanden is € 3.995,- exclusief BTW.

Het traject is opgebouwd uit 3 fasen;

Uiteraard ben ik ook op uurbasis beschikbaar voor ondersteuning en advies. Hiervoor wordt een tarief berekend van € 110,- exclusief BTW.

Een oriënterend gesprek vooraf en het maken van een inschatting van de mogelijkheden geeft u veel duidelijkheid en kost u natuurlijk niets.