Outplacement

06 51 25 05 69
info@vandamadvies.nl

Van werk naar werk

Als werkgever kunt u door verschillende omstandigheden op het punt komen om afscheid te moeten nemen van een of meerdere werknemers. Als u uw werknemer(s) wilt begeleiden naar een passende werkplek kunt u een outplacement traject aanbieden. Uitgangspunt hierbij zijn uw belangen en die van uw werknemer(s).

U krijgt advies inzake wet- en regelgeving waaraan u gebonden bent en uw werknemer wordt ondersteund in het vinden van een passende baan. Het hele traject is gericht op een positieve beëindiging van het dienstverband.

Waarom VanDamAdvies?

OutplacementDoor mijn ruime ervaring in de arbeidsbemiddeling, een goede kennis van de regionale arbeidsmarkt, een uitgebreid netwerk aan contacten en vaak creatieve invalshoeken om problemen op te lossen, heb ik veel mensen kunnen ondersteunen in hun zoektocht naar een nieuwe baan. Het resultaat – een nieuwe passende functie – staat altijd voorop!

Tarief en opbouw outplacement

Voor een outplacement traject voor een termijn van 6-9 maanden is het tarief
€ 3.590,- exclusief BTW.

Het traject is opgebouwd uit 3 fasen;

Uiteraard ben ik ook op uurbasis beschikbaar voor ondersteuning en advies. Hiervoor wordt een tarief berekend van € 110,- exclusief BTW.

Een oriënterend gesprek vooraf en het maken van een inschatting van de mogelijkheden geeft u veel duidelijkheid en kost u natuurlijk niets.